Rekonstrukce a rozšíření objektu s nosnou OK

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Projekt se zabývá rekonstrukcí a rozšířením ocelové konstrukce dle současných norem, zaměřuje se na využití materiálu z původní konstrukce a na optimální montáž. Jedná se o bývalou sušárnu mléka, na kterou je kladen požadavek snížení výšky a zvýšení užitné plochy. Po uvážení variant byla navržena konstrukce vyhovující investorovi především z hlediska časového a ekonomického. K vypracování projektu byl použit moderní software i ruční postupy práce.
Project deals with reconstruction and extension of steel structure according to the current norms while being focused on utilizing materials used in the original structure and on simple erection. It is about a former milk-drying factory with investor`s requirements to lower the height and increase the floor area. After the consideration of variants it was decided to select the one that provides the investor with the best economic results. Both modern software and manual calculations were used when designing the project.
Description
Citation
VÝBORNÝ, M. Rekonstrukce a rozšíření objektu s nosnou OK [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO