Hodnocení technického stavu vodojemů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na úpravu a doplnění aplikace TAWAT, používané pro hodnocení technického stavu vodojemů, a následným posouzením vybraných vodojemů pomocí této aplikace. V první části práce je uvedeno stručné seznámení s problematikou návrhu vodojemů, následuje popis současného stavu problematiky v České republice a na Slovensku. Dále je v rámci práce zpracován návrh aplikace pro hodnocení vodojemů podle metodiky stanovené vyhláškou MŽP SR č. 262/2010. V praktické části zabývající se vyhodnocením vodojemů proběhne na vybraných objektech porovnání výsledků z jednotlivých aplikací. V závěru práce je vypracován návrh základní struktury webové aplikace TAWAT.
The bachelor thesis is aimed at modificating and improving the computer application TAWAT, used for technical audit of water tanks, followed by evaluating chosen water tanks using this application. The first part of the thesis provides a brief introduction into the issue of water tanks design and a description of the current state of the matters in the Czech Republic and Slovakia. Further, a draft of a computer application for evaluating water tanks according to the methodology prescribed by regulation of the ministry of the environment of the Slovak Republic n. 262/2010 is developed. In the practical part dealing with evaluation of water tanks, results from the particular applications are compared for chosen objects. In the final part, a sketch of basic structure of TAWAT web application is worked out.
Description
Citation
ŠLESINGER, J. Hodnocení technického stavu vodojemů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-10
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO