Organizace zakázky ve stavebním podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je popis organizace a průběhu zakázky ve stavebním podniku s využitím nástrojů projektového řízení. V práci je zkombinována teoretická část s praktickou a to tak, že nejdříve je vysvětlena k jednotlivým problematikám teorie a pak následuje praktická ukázka na zvolené zakázce. Touto zakázkou je výstavba dřevostavby rodinného domu v obci Pustá Polom, který je realizován společností Power Beam s.r.o.
The subjekt of this bachelor thesis is a description of an organization process in a construction company with application of instruments of management by project. This thesis combines both theoretical and practical aspects. The theoretical introduction into each of the individual problems is followed by practical examples from one particular project. This particular project is construction of a wooden family house in a village of Pustá Polom which is realized by Power Beam s.r.o. company.
Description
Citation
KRIVDOVÁ, M. Organizace zakázky ve stavebním podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO