Koučování jako metoda rozvoje manažerů a možnosti jejího uplatnění ve stavebnictví

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce pojednává o koučování jako metodě rozvoje manažerů a o možnostech jejího uplatnění ve stavebnictví. Cílem této bakalářské práce je poukázat, jak se koučování využívá v rozvoji manažerů ve stavebním podniku a jaký má jeho využívání dopad na stavební podnik. Teoretická část je věnována základním pojmům a teoriím, které souvisí s tématem bakalářské práce. Druhá, tedy praktická část, poukazuje na základě dotazníkového šetření a řízených rozhovorů, jak jsou stavební firmy seznámeny s metodou koučování a jestli jsou s touto metodou seznámeni samotní manažeři.
My bachelor‘s thesis deals with coaching as a method of managerial development and the opportunities its application brings into the construction industry. The aim of the thesis is to show how coaching isused to developmanagers‘ skills in building companies, and what impact it may have on the companies’ operation. The theoretical part introducest he basic terms and theories related to the topic. Based on a questionnaire survey and a series of structured interviews, the practical part analyzes whether and possibly to what extent building companies and their managers are familiar with the coaching method.
Description
Citation
TRUXA, M. Koučování jako metoda rozvoje manažerů a možnosti jejího uplatnění ve stavebnictví [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO