Výstavba obchodního domu v Mladé Boleslavi - řešení hrubé spodní stavby

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá řešením hrubé spodní stavby obchodního domu v Mladé Boleslavi. V této práci je řešen technologický předpis pro provádění zemních prací a pro provádění základových a svislých nosných konstrukcí hrubé spodní stavby. Podrobněji se zabývá i dopravní situací v okolí stavby, časovým plánem jednotlivých prací, návrhem strojní sestavy, zajištěním kvalitativních požadavků, bezpečností práce a rozpočtem. Tato práce je také zajímavá s ohledem na řešení organizace výstavby, jelikož se jedná o stavbu, která se nachází uprostřed zástavby. Podkladem pro tuto práci byla výkresová dokumentace pro realizaci této stavby.
This bachelor's thesis deals with solution of gross substructure a department store in Mladá Boleslav. In this thesis is solved a technological specification for implementation of earthworks and implementation of foundations and vertical supporting constructions of gross substructure. More specifically deals with traffic situation around building, time schedule of works, proposal of machine assemblies, ensuring qualitative requirements, safety at work and budget. This thesis is very interesting about solution of construction organization, because this construction is in the middle of housing estate. The basis for this thesis was a drawing documentation for realization of this construction.
Description
Citation
ŠKOPÍK, M. Výstavba obchodního domu v Mladé Boleslavi - řešení hrubé spodní stavby [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO