Bytový dům Zlín,Jižní svahy- technologická etapa hrubé spodní stavby

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
V této bakalářské práci je řešena stavebně technologická etapa hrubé spodní stavby bytového domu ve Zlíně na Jižních svazích. Práce jsou rozděleny do dvou etap. Do první etapy řadíme výkopové práce stavební jámy, plošných základových pasů. A druhá, se pak zabývá betonáží železobetonových pasů a železobetonových stěn. K těmto částem výstavby jsou zpracovány technologické postupy, kontrolní a zkušební plány, jejich časová náročnost, návrh vhodných strojních sestav a také je brána v potaz bezpečnost a ochrana zdraví na pracovišti.
In the bachelor thesis is solved a technological phase of rough bottom construction of a residential house in the housing estate of Jižní Svahy in Zlín. Work is divided into two phases. The first one includes trench work of a construction pit and ground basic stretches. The second one includes concreting of reinforced concrete stretches and reinforced concrete walls. In these parts of construction there are worked out technological steps, control and test plans, their time demands and proposal of available engineering sets. It is taken into consideration occupational and health safety at a place of work.
Description
Citation
KLIMÁNEK, T. Bytový dům Zlín,Jižní svahy- technologická etapa hrubé spodní stavby [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO