Novostavba rodinného domu s dvěma bytovými jednotkami v obci Otradov

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je zpracování stavebně technické části projektové dokumentace pro realizaci novostavby rodinného domu s dvěma bytovými jednotkami v obci Otradov. Stavba je architektonicky řešena tak, aby nevyčnívala z venkovské architektury. Dům má nadzemní podlaží s obytným podkrovím a je částečně podsklepen. Zastřešení je pomocí dvou výškově rozdílných pultů. Stavba je řešena konstrukčním systémem Naturblock. Součástí této práce je seminární práce na téma vrstvy střešního pláště šikmých střech
The subject of this bachelor´s thesis is the process of building the technical part of the project documentation for the realization of a detached house with two apartments in the village Otradov. The building is architecturally designed so that projects from the rural architecture. The house has a floor with attic and partial basement. Roofing is using two different height shelves. The building is designed structural system Naturblock. This bachelor´s thesis is on theme layers of roof sloping roofs.
Description
Citation
MYŠKA, J. Novostavba rodinného domu s dvěma bytovými jednotkami v obci Otradov [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO