Rodinný dům v Šenově u Nového Jičína

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá zpracováním projektové dokumentace rodinného domu. Projekt a přílohy jsou zpracovány dle současně platných zákonů, vyhlášek a norem. Objekt je situován na parcele 1824/19 v katastrálním území Šenov u Nového Jičína. Jedná se o samostatně stojící rodinný dům s garáží. Rodinný dům má dvě nadzemní podlaží a je nepodsklepený. V 1.NP se nachází obývací pokoj, kuchyně, pokoj pro hosty, koupelna, prádelna, komora a garáž. Ve 2. NP je pracovna, ložnice s koupelnou, dva dětské pokoje a koupelna dětí. Půdorys domu je členitý s jednoplášťovou plochou střechou. Nosné zdivo je navrženo z vápenopískových cihel, obvodové zdi jsou opatřeny kontaktním zateplovacím systémem.
This bachelor´ s thesis focuses on the development of documentation of a family house in Šenov u Nového Jičína. The project as well as the addenda are elaborated according to the contemporary legislature and standards. The house is located on the plot number 1824/19 in Šenov u Nového Jičina area. This object is two-floored and it has slab-on-ground.On the first floor there is a living room, a kitchen, a guest room, a bathroom, a laundry room, a storage room and a garage. In the second aboveground floor ther is an office, a bedroom, a bathroom, two children´ s bedrooms and a children's bathroom. The floor plan of the house is broken with the flat roof. The bearing walls are constructed of sand-lime brick. Perimeter walls are provided with a contact system.
Description
Citation
KLEINOVÁ, E. Rodinný dům v Šenově u Nového Jičína [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-10
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO