Centrum integrovaného záchranného systému

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Jedná se o novostavbu Centra integrovaného záchranného systému na p. č. 375/2 v katastrálním území Písek 720755. Projektová dokumentace je prováděna pouze k hasičské stanici. ta se skládá ze tří od dilatovaných budov. Budova pro denní pobyt je třípodlažní, garáže s dílnami dvoupodlažní a sušící věž čtyřpodlažní. Zděný konstrukční systém založený na základových pasech. Vodorovné konstrukce jsou u předpjatých panelů spiroll. Střecha je plochá, jednoplášťová a pultová tříplášťová. Podlaží jsou propojena betonovým schodištěm v budově pro denní pobyt a ocelovým svařovaným v sušící věži.
It is a new Centre of the Integrated Rescue System to p No. 375/2 in the cadastral Sand 720755th The project documentation is conducted only for the fire station. that consists of three dilated from buildings. Building for day stay is three-storey, two-storey garage with workshops and drying storey tower. Brick construction system based on the footings. Horizontal structure prestressed panels are at SPIROLL. The roof is flat, single-layer and desk hunter cased. Concrete floors are connected by a staircase in the building for day stay and welded steel in the drying tower.
Description
Citation
SOUKUP, O. Centrum integrovaného záchranného systému [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-01-28
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO