Multifunkční centrum Hlinsko - příprava a realizace stavby.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce Multifunkční centrum Hlinsko – příprava a realizace stavby se zabývá technologickou studií průběhu celé stavby. Práce se zabývá návrhem časových, finančních a hmotných zdrojů. V práci je obsažen rozpočet stavby, časový plán, technologické předpisy pro bourací práce, provádění železobetonového stropu a montáž lepených nosníků. Ke každému technologickému předpisu je vypracován kontrolní a zkušební plán. Dále práce obsahuje projekt zařízení staveniště. Práce je zpracována na základě technických podkladů předaných projektantem. Součástí práce je i specializace.
Diploma work Multifunction Centre Hlinsko - preparation and realization of the covers technological studies throughout the building. Diploma work proposes a temporal, financial and material resources. The work included construction budget, schedule of work, technical regulations for demolition, implementation and installation of reinforced concrete ceiling glulam beams. For each technological regulation is developed inspection and test plan. The work includes the project site equipment. Diploma work is based on the technical documents supplied by the designer. The work also includes specialty.
Description
Citation
ŠUSTÁK, M. Multifunkční centrum Hlinsko - příprava a realizace stavby. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Date of acceptance
2013-01-31
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO