Administrativní areál v Praze - Hostivař, příprava a organizace výstavby objektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Závěrečná práce je zpracována pro administrativní areál v Praze. Jedná se o přípravu a organizaci výstavby objektu v Hostivaři. V práci je řešeno zařízení staveniště na nejdůležitější technologické etapy, ekonomické srovnání jeřábů, finanční a časové zhodnocení stavby, výběr hlavních mechanismů a textová část zabývající se charakterem stavby, jejími technickými údaji, postupem výstavby objektu a celkovým pojednáním o budově. Technologický předpis je zpracován pro technologickou etapu výstavby montovaného skeletu.
Final work is processed for an administrative center in Prague. It is the preparation and organization of the construction of the object in Hostivař. The work is done for the most important technological phases of site equipment, economic comparison of cranes, financial and time evaluation of building, selection of main mechanisms and main part of the text dealing with the character of the building, its technical data, process of constructing the object and the overall treatise about building. Technological process is made for the technological phase of construction of assembled skeleton.
Description
Citation
SMOLKOVÁ, P. Administrativní areál v Praze - Hostivař, příprava a organizace výstavby objektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Date of acceptance
2013-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO