Kvalifikační požadavky zadavatelů veřejných zakázek na stavební práce

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá kvalifikačními předpoklady veřejného zadavatele na stavební práce. V prvních 4 teoretických kapitolách je pojednáno o zadavatelích a druzích veřejných zakázek. Jsou zde rozebrány jednotlivé druhy zadávacích řízení, včetně otevřeného, zjednodušeného podlimitního řízení a zakázek malého rozsahu, které mají návaznost na druhou část diplomové práce. Poté je předložen a rozebrán praktický případ, přičemž hlavním těžištěm této práce je stanovit, které kvalifikační předpoklady jsou pro veřejného zadavatele nejdůležitější, a následně vytvořit doporučení, které kvalifikační předpoklady je vhodné využívat. Součástí práce je analýza, zachycující vývoj cen veřejných zakázek na stavební práce v oblasti dopravy v letech 2009 až 2011.
The master’s thesis is about qualification prerequisities of submitter of public orders on construction works. The first four theoretic chapters discuss the submitters and kinds of public contract. There are analyzed particular selection procedures including open simplified underlimited procedure and small-range contracts, which are related to the second part of the master’s thesis. After that there is presented practical part. The main point of this work is to determine which of the qualification prerequisities are for submitter of public orders the most important. Consequently there is recommended which of the qualification prerequisities is convenient to use. The master’s thesis inculdes prices‘ development of public contracts on construction works in the sphere of traffic in years 2009 – 2011.
Description
Citation
POSPÍŠIL, P. Kvalifikační požadavky zadavatelů veřejných zakázek na stavební práce [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2013-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO