Zastřešení trojlodního sportovního objektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tématem diplomové práce je návrh dřevěné konstrukce zastřešení trojlodního sportovního objektu na Brněnské přehradě. Návrh je vypracován podle norem ČSNN EN. Práce řeší statické působení této dřevěné konstrukce a návrh jednotlivých částí. Půdorysné rozměry jsou 51x14m a maximální výška 11,9m. Konstrukce je navržena na mezní stavy únosnosti a použitelnosti. Nosná konstrukce je řešena jako plnostěnný obloukový dřevěný vazník rámově připojení k dřevěnému sloupu. Součástí práce je i řešení spojů a detailů konstrukce.
The theme of the master’s thesis is to design wooden roof structure three-aisled building in Brno. The proposal is developed up according to standards ČSN EN. The thesis solves the static effect of the wooden structure, design of parts, and materials design. Plan dimensions are 51x14m, maximal height is 11,9m. The structure is designed for ultimate limit states and serviceability. The supporting structure is designed as solid wooden arched trusses frames's connection to the wooden pole. The thesis solve also details and solution design.
Description
Citation
LABUDA, O. Zastřešení trojlodního sportovního objektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-02-05
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO