Kulturní centrum v Žamberku - příprava a organizace výstavby

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá řešením vybraných částí stavebně technologického projektu kulturního centra v Žamberku. Projekt obsahuje studii realizace hlavních technologických etap spolu s návrhem jednotlivých strojních mechanismů, návrhem zařízení staveniště a časový plán hrubé stavby. Podrobněji je zde řešeno opláštění objektu, které je navrženo jako zavěšený lehký obvodový plášť s provětrávanou vzduchovou mezerou. Za tímto účelem je zpracován technologický předpis, kontrolní a zkušební plán a výkres vybraných detailů.
The master’s thesis deals with the solution of selected parts of the the construction technology project of the Cultural center in Žamberk. The thesis primarily focuses on the light external cladding which is designed as a hanging light curtain wall with ventilated air gap. Several other topics are also covered, namely the building site, construction equipment and the technological process schedule.
Description
Citation
KŘÍŽ, J. Kulturní centrum v Žamberku - příprava a organizace výstavby [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Date of acceptance
2014-02-05
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO