Zpracování nabídky do veřejné obchodní soutěže stavebním podnikem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Abstrakt Předmětem diplomové práce je „Zpracování nabídky do veřejné obchodní soutěže stavebním podnikem“ v teoretické i praktické rovině. V teoretické části stručně vymezuji pojmy související s výběrem a vypracováním nabídky. Jsou popsány pojmy marketing, metody projektového řízení, plánování projektu včetně stanovení nabídkové ceny. Zabývám se zákonem o veřejných zakázkách, který považuji za důležitý nástroj kontroly při zpracovávání nabídky do veřejné obchodní soutěže stavebním podnikem. V empirické části jsem čerpala z pracovních zkušeností při zpracovávání nabídek ve stavebním podniku. Popisuji proces zpracování nabídky praktického pohledu, porovnání a vyhodnocení. V závěrech a doporučeních najdeme možná řešení konkurenceschopnosti a problémů, s kterými se stavebnictví již několik let potýká.
Abstract The subject of the thesis is "Processing of an offer to a public tender by construction company" from theoretical and practical perspective. In the theoretical part, I define terms related to selecting and processing of the offer briefly. The part describes terms such as marketing, project management methods, project planning including determination of the offer price. I look into the Public Procurement Act, which I consider to be an important control instrument in the processing of offers to public tenders by construction company.
Description
Citation
KRÁČMAROVÁ, M. Zpracování nabídky do veřejné obchodní soutěže stavebním podnikem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2014-02-06
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO