Rozpočet pro ocenění veřejné zakázky na stavební práce

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá problematikou rozpočtů pro ocenění veřejných zakázek na stavební práce. Zkoumá vhodný způsob jejich sestavení a optimalizování na konkrétní veřejné zakázce. Diplomová práce se skládá ze tří částí. Úvodem je popisována teoretická oblast veřejných zakázek ze strany zhotovitele a způsoby zhotovení rozpočtu. Druhá část popisuje vhodný postup sestavení rozpočtu pro ocenění veřejné zakázky a šetření v nákladových položkách, aby cena byla co možná nejlevnější. Třetí část diplomové práce aplikuje vhodný postup do praxe a na konkrétní zakázce jej realizuje. Cílem diplomové práce je sestavit takový rozpočet, který bude konkurenceschopný a podnik nebude vyloučen za mimořádně nízkou cenu.
This master's thesis follows up a theme of budgeting for valuation of public construction contracts. It examines in details how to draw up a budget and optimize it to the concrete public construction contract. The thesis is structured in three fundamental chapters. The opening chapter describes theoretical grounds of public construction contracts from the contractor's point of view. Also basic methods how to draw up a budget are described in the first chapter. The second chapter covers a description of a systematic approach how to draw up a cost effective budget, throughout structural cost saving activities. In the third chapter the systematic approach is put in place on concrete public construction contract. The goal of the thesis is to draw up a competitive budget which won't be rejected from the competition for its exceptionally low price at the same time.
Description
Citation
KULICH, J. Rozpočet pro ocenění veřejné zakázky na stavební práce [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2014-02-05
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO