BIKEZONE.cz - Cykloprodejna s bytovymi jednotkami

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce BIKEZONE.cz - Cykloprodejna s bytovými jednotkami je zpracována formou projektové dokumenmtace obsahující všechny máležitosti dle platných předpisů. Navržený objekt je na parcele číslo 182/1 v Praze. Objekt je čtyřpodlažní. V objektu se nachází prodejní provozovna s administrativním zázemím a tři nadstandartní bytové jednotky. Konstrukční systém je navržen z vápenopískových tvárnic, předpjatých betonových stropních panelů, ploché zelené střechy s extenzivním osevem a vertikálními zahradami na fasádě.
The thesis BIKEZONE.cz - bike shop with residential units is processed in the form of project dokumenmtace containing all the elements in accordance with applicable regulations. The proposed facility is on a plot number 182/1, Prague. The building has four floors. There are vending establishment with administrative facilities and three deluxe units. The structural system is made of limestone blocks, prestressed concrete ceiling panels, flat green roof with extensive cultivation and vertical gardens on the facade.
Description
Citation
LUŠTICKÝ, J. BIKEZONE.cz - Cykloprodejna s bytovymi jednotkami [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-02-04
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO