Vývoj správkové malty s odolností proti vysokým teplotám

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
V současnosti přibývá železobetonových a betonových konstrukcí, které vyžadují opravu v podobě sanačního zásahu. Práce se zabývá vývojem správkových malt s odolností proti vysokým teplotám, které by umožnily reprofilaci poškozených částí konstrukce požárem a obnovení její funkce. Vývoj správkové malty probíhá na základě rešerší literatury a článků zabývajících se výzkumem hmot odolných vůči vysokým teplotám.
Currently, increasing reinforced concrete structures and concrete structures that require repair in the form of remediation. The master’s thesis deals with the development of repair mortars with resistance to high temperatures, which would allow the re-profiling of the fire damaged parts of the structures and restore its function. Development of repair mortars is based on a literature review of articles dealing with research materials resistant to high temperatures.
Description
Citation
ŠOTTL, J. Vývoj správkové malty s odolností proti vysokým teplotám [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Stavebně materiálové inženýrství
Comittee
Date of acceptance
2014-02-03
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO