NOVÉ NA STARÉ – Brno, nároží Bratislavská - Stará

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Návrh polyfunkčního domu na nároží ulic Bratislavská a Stará. Zadaná parcela se nachází v brněnské městské části Zábrdovice. Její velkou výhodou je blízkost centra města, která jí předurčuje potenciál do budoucna jakožto oblasti vhodné k bydlení, kterou také i v současnosti je. Navržený objekt je městský dům, s převážnou funkcí bydlení a obchodním uličním parterem. Konceptem je doplnění nároží a tvorba vnitřních prostor dvorů.
Proposal for a multifunctional building on the corner of Bratislavská and Stará. The specified plot is located in the city of Brno Zabrdovice. Its great advantage is its proximity to the city center, which makes it ideal future potential as an area suitable for housing, which also currently is. The proposed building is a townhouse, the primary function of housing and street trading partners. The concept is to complement the corner and the creation of the interior courtyards.
Description
Citation
NIPPERTOVÁ, L. NOVÉ NA STARÉ – Brno, nároží Bratislavská - Stará [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
Ing. arch. Miloš Klement (předseda) Ing. arch. Tomáš Dvořák (člen) Ing.arch. Kateřina Holenková (člen) Ing. arch. Jakub Koňata (člen) doc. Ing. Miloslav Meixner, CSc. (člen)
Date of acceptance
2014-05-26
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO