Škola, základ života - Soubor školských staveb v Ostravě na Černé louce

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Návrh komplexu škol reaguje na současnou situaci na území Černé louky a zároveň respektuje územní studii vypracovanou na základě návrhu atelieru Maxwan (soutěž proběhla v roce 2010). Škola doplňuje chybějící blok na hranici mezi historickým jádrem města a Černou loukou, kde je v současné době parkoviště, školka doplňuje proluku v sousedním bloku.
A proposal of complex of school reacts to current situation of the Black Meadow as well as it respects the winning proposal of Maxwan (competition held in 2010). Block of school completes missing block on the edge of old town and Black meadow currently serving as parking place. Kindergarten fills in a vacant lot nearby.
Description
Citation
KYŠKOVÁ, A. Škola, základ života - Soubor školských staveb v Ostravě na Černé louce [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
prof. Ing. arch. Robert Votický (předseda) doc.Ing.arch. Zdeněk Jiran (člen) doc.Ing.arch. Zbyšek Stýblo (člen) Ing. arch. Zdeněk Trefil (člen) Ing. Petr Suchánek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-03
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO