Využití Inventor Studia v modelování, vizualizaci a animaci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
V bakalářské práci je stručně popsán softwarový program Autodesk Inventor s popisem možností modulu Inventor Studio a vytvoření jeho manuálu. Je zde nastíněno jeho použití a také postup tvorby jednoduchého modelu elektrického zařízení (stykače) a vytvoření jeho prezentace.
Software program Autodesk Inventor is described in bachelor thesis. The aim is the description of the options of module Inventor Studio and its use at manual process and creating of a simple model of the electrical equipment and creating their presentations.
Description
Citation
KUČERA, P. Využití Inventor Studia v modelování, vizualizaci a animaci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a elektroenergetika
Comittee
prof. Ing. Vítězslav Hájek, CSc. (předseda) Jan Krejčí (místopředseda) Ing. Jaromír Vaněk, CSc. (člen) doc. Ing. Bohuslav Bušov, CSc. (člen) doc. Dr. Ing. Hana Kuchyňková (člen)
Date of acceptance
2010-06-14
Defence
Student obhajoval svoji bakalářskou práci na téma "Využití Inventor Studia v modelování, vizualizaci a animaci". V průběhu obhajoby student popsal možnosti práce v Inventor Studiu a tvorbu animace v tomto programu. Nakonec student odpověděl na všechny otázky oponenta i komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO