Gateway pro připojení řídící jednotky ohřívače vody do cloudu prostřednictvím domácí WiFi

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Diplomová práce pojednává o návrhu gatewaye pro připojení řídicí jednotky ohřívače vody do cloudu pomocí domácí Wi-Fi sítě. V první části se práce zabývá hledáním vhodného řešení gatewaye. Druhé část se pak věnuje samotnému konceptu a návrhu gatewaye.
This master’s thesis is about concept of gateway connection a water heater controller to a cloud through a home Wi-Fi network. In the first part, possible solutions of Wi-Fi gateway are described. The next part describes development of the gateway and its realization.
Description
Citation
ZRZAVÝ, M. Gateway pro připojení řídící jednotky ohřívače vody do cloudu prostřednictvím domácí WiFi [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Kybernetika, automatizace a měření
Comittee
prof. Ing. Václav Hlaváč, CSc. (předseda) prof. Ing. Petr Vavřín, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Petr Beneš, Ph.D. (člen) doc. Ing. Petr Fiedler, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Macho, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-11
Defence
Student neobhájil diplomovou práci - student nesplnil zadání v požadovaném rozsahu i textová část práce nemá dostatečnou úroveň, vykazovala známky spěchu.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO