Elektronický systém řízení hudebního nástroje

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Diplomová práce obsahuje postup návrhu řídicího systému určeného pro automatizaci hrání na foukací harmoniku. Proces vývoje je rozdělen do tří částí: koncepce systému, návrh hardwaru a vývoj softwaru. V koncepci systému jsou popsány objekt řízení a požadavky na řízení, podle kterých jsou definovány funkce elektronického systému a je udělán hrubý popis hardwarové a softwarové částí. Návrh hardwarové části řídicího systému se skládá z detailního popisu procesu výběru součástek, návrhu desky plošného spoje, osazení a oživení desky. Výsledkem teto kapitoly je správně fungující elektronický systém připravený pro spouštění a ladění řídicího softwaru. Poslední část je věnována vývoji softwaru, který se skládá z instalace hotových programových produktů a rozpracování vlastní řídicí aplikace a uživatelského rozhraní. Cílem práce je návrh a realizace správně fungujícího řídicího systému spolehlivě plnicího své funkce.
The master’s thesis describes development of control system for automatic mouth-organ. The process of development is divided into three parts: a concept of control system, design of hardware parts and development of software parts. Controlled device, system requirements and general design of the hardware and software components are described in the concept of control system. The detailed hardware design includes next processes: electronic component selection, printed circuit board design, assembly and debugging. The result of this chapter is electronic system, which function correctly. The aim of the last chapter is to specify and explain development of software parts of control system. Installation of required software and important aspects of control software and user interface development are described in this chapter. The goal of the thesis is to create a control system, which will function correctly and reliably.
Description
Citation
TRUKHINA, I. Elektronický systém řízení hudebního nástroje [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Kybernetika, automatizace a měření
Comittee
doc. Ing. Bohumil Horák, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Petr Blaha, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radovan Holek, CSc. (člen) prof. Ing. Pavel Jura, CSc. (člen) Ing. Stanislav Klusáček, Ph.D. (člen) Ing. Petr Petyovský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-10
Defence
Student obhájil diplomovou práci.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO