Zavedení nových systémů jakosti ve firmě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Ve své diplomové práci jsem se zabývala zavedením nového systému jakosti ve vybrané firmě. Svou práci jsem rozdělila do dvou hlavních částí. Nejprve jsem charakterizovala teoretické koncepce managementu jakosti a nástroje pro řízení jakosti. V druhé části jsem se zabývala analýzou současného stavu ve firmě a návrhy opatření pro zlepšení situace. V závěru druhé části jsem uvedla ekonomické zhodnocení po zavedení opatření.
In my graduation these I have been dealing with introducing of a new system of quality in the firm. My these has been divided into two parts. In the first instance I have described academic conception and tools of quality management. In the second part I have been dealing with analyzing the present state in the firm and remedy proposals for improve present situation. At the end of second part I have brought forward economic evaluation.
Description
Citation
ČERNOCHOVÁ, V. Zavedení nových systémů jakosti ve firmě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Jana Stávková, CSc. (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Marie Jakubcová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
Doc. Putnová: Proč se v případě optimalizace přijímá nový pracovník do skladu? Co Vás vedlo k použití uvedené analýzy? Jak se promítá vliv německého spoluvlastníka do řízení firmy? - odpovězeno RNDr. Chvátalová: Po jakou dobu se evidují zmetkovité výrobky? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO