Systémy PLC ovládané dotekovým panelem pro řízení VN zařízení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Diplomová práce popisuje komunikaci PLC a dotekového displeje za účelem řízení vysokonapěťových zařízení. Je zde uveden základní přehled a stavba. Tato práce popisuje část vývoje společnosti IVEP. Jelikož se jedná o počátek dlouholetého vývoje, je předčasné, v rámci této práce, dělat cílené závěry. První kapitola je věnována PLC a dalším komponentům. Druhá kapitola je zaměřena na problematiku týkající se vysokonapěťového zařízení a dále následuje kapitola probírající programovou část. Zakončena je čtvrtou kapitolou zaměřující se na samotnou realizaci komunikace. Závěrem je malé zhodnocení s vyhlídkou do budoucnosti.
The master thesis describes communication of PLC and touchscreen with purpose of high voltage control. The general information and framework are included. The thesis describes part of IVEP corporation development. Due to the beginning of a long-term development it is premature to come into conclusions within this master thesis. The first chapter deals with PLC and other components. The second chapter consists of matters about high voltage devices. The following chapter describes the programme part. The fourth and concluding chapter deals with the realization of the communication itself. A brief evaluation with prospects for the future is included in the conclusion.
Description
Citation
VLK, J. Systémy PLC ovládané dotekovým panelem pro řízení VN zařízení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Milan Sigmund, CSc. (předseda) doc. Ing. Jaroslav Láčík, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Pokorný, Ph.D. (člen) Ing. Michal Kubíček, Ph.D. (člen) doc. Dr. Ing. Josef Punčochář (člen) prof. Ing. Jiří Sobota, Dr. (člen)
Date of acceptance
2014-06-10
Defence
Student prezentuje výsledky své diplomové práce a odpovídá na otázky oponenta a členů komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 5 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO