Posouzení informačního systému firmy a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato práce je zaměřena na posouzení informačního systému společnosti a jeho řízení. Toto posouzení je zpracováno na základě analýz efektivnosti a vyladěnosti jednotlivých částí informačního systému. Výsledky těchto analýz slouží jako podklad pro návrhovou část práce, která je zaměřena na potlačení identifikovaných slabých míst v informačním systému a prosazení těchto změn ve společnosti
The thesis is focused on an information system and management assessment of a company. This review is written up on the basis of analysis of the efficiency and the equitability of an individual information system's dimensions. Results of these analysis were later determined as a foundations for a practical part of the thesis which is focused on a suppression of identified issues of the information system and its management and on an enforcement of these improvements in the company.
Description
Citation
ČERNÝ, O. Posouzení informačního systému firmy a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Šremr, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-13
Defence
Otázky vedoucího: odpovězeno Otázky oponenta: odpovězeno Ing. Doskočil: Časová analýza PERT. Hodnocení: odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO