Cena elektřiny a volba vhodné distribuční sazby

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce je zaměřena na cenu elektrické energie, složky, ze kterých se skládá a faktory ovlivňující tuto cenu. Zahrnuje stručný přehled energetické legislativy, týkající se konkrétně práv a povinností distributorů elektrické energie, obchodníků s energiemi a zákazníků. Dále se práce zabývá rešerší trhu s energiemi v ČR, jednotlivými sazbami vybraných dodavatelů a zhodnocením jejich výhodnosti pro zákazníka.
This work is focused on the price of electricity, components that compose and factors affecting this price. Includes brief overview of energy legislation, namely to the rights and obligations of distributors of electricity, energy traders and customers. Furthermore, the work deals with the researches of the energy market in the Czech Republic, the different rates of selected suppliers and evaluating their suitability for the customer.
Description
Citation
HROMEK, L. Cena elektřiny a volba vhodné distribuční sazby [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a elektroenergetika
Comittee
prof. Ing. Vítězslav Hájek, CSc. (předseda) doc. Ing. Bohuslav Bušov, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Radoslav Cipín, Ph.D. (člen) Ing. Dalibor Červinka, Ph.D. (člen) doc. Ing. František Veselka, CSc. (člen)
Date of acceptance
2014-06-20
Defence
Student obhajoval svoji bakalárskou práci na téma Cena elektřiny a volba vhodné distribuční sazby. Prezentoval ceny elektřiny pro domácnosti a pro podnikatele pro různé tarifní sazby. Porovnával výhodnost fixních a standartních sazeb. Stedent zodpověděl dotazy oponenta. Zodpověděl doplňujíci dotazy komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO