Analýza spokojenosti zákazníků a návrhy opatření na zvýšení její úrovně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou spokojenosti zákazníků, která se zaměřuje na průmyslovou firmu OLZA, spol. s. r. o. Pomocí dotazníku bude zjištěna současná spokojenost zákazníků a získané informace budou analyzovány a formulovány do souboru návrhů a doporučení pro zvýšení aktuální úrovně spokojenosti zákazníků.
The bachelor's thesis deals with an analysis of customer satisfaction which focuses on an industrial company called OLZA, spol. s.r.o. Current customer's satisfaction will be found by a questionnaire and acquired information will be analyzed and formulated to a set of suggestions and recommendations to increase the current level of customer satisfaction.
Description
Citation
JÁNOŠÍKOVÁ, G. Analýza spokojenosti zákazníků a návrhy opatření na zvýšení její úrovně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) prof. Ing. et Ing. Fabian Khateb, Ph.D. et Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-19
Defence
Otázka vedoucího práce - zodpovězeno Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. Otázky: Které z návrhů jsou nejméně problematické pro firmu k okamžité realizaci (implementaci) ? Jaké doprovodní (podpůrné) služby jsou poskytováni v rámci daného produktu v analyzované společnosti ? Jsou v dotazníků položeny otázky na kvalitu poskytovaných služeb ? - zodpovězeno Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. Otázky: Objasněte proces fungování konsignačního skladu. Jaké jsou typy rizik u těchto typů konsignačních skladů? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO