Návrh podnikatelského záměru na založení cukrárny
Business Plan Proposal for the Establishment of a Confectioner's
Author
Advisor
Zvejšková, MichaelaReferee
Prokopec, PřemyslGrade
DAltmetrics
Metadata
Show full item recordAbstract
Bakalářská práce se zabývá vytvořením návrhu podnikatelského záměru pro založení cukrárny. Cílem této bakalářské práce je zpracování podkladů k zahájení podnikatelské činnosti ve výrobě a prodeji cukrářských výrobků. V první části jsou zpracována teoretická východiska, na která dále navazuje část analyzující trh. Na základě získaných informací je vytvořen podnikatelský záměr, který definuje podmínky pro jeho realizaci. Bachelor thesis deals with creating of the proposal of the business plan for the establishment of confectionery. The aim of this work is the preparation of documents for business start-ups in production and sale of confectionery products. In the first part is covered theoretical basis for further follow-up of analyzing market. Based on the obtained information is created a business plan that defines the conditions for its implementation.
Keywords
Podnikatelský záměr, SLEPT analýza, Porterova analýza pěti sil, metoda RIPRAN, živnost, marketingový mix, finanční plán., Business Plan, SLEPT analysis, Porter's five forces analysis, method RIPRAN, trade, marketing mix, financial plan.Language
čeština (Czech)Study brunch
Ekonomika a procesní managementComposition of Committee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) Ing. Pavel Holek (místopředseda) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)Date of defence
2014-06-19Process of defence
Otázky vedoucího – odpovězeno Otázky oponenta – odpovězeno Ing. Holek: Jakým způsobem jste schopen udržet uváděnou návštěvnost cukrárny? – odpovězeno doc. Šimberová: Obsahuje vaše práce pesimistickou, optimistickou a realistickou variantu? – odpovězeno Ing. Heralecký: Z jakého důvodu zvažujete hypoteční úvěr? – odpovězenoResult of the defence
práce byla úspěšně obhájenaPersistent identifier
http://hdl.handle.net/11012/31962Source
KOUBEK, L. Návrh podnikatelského záměru na založení cukrárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.Collections
- 2014 [494]