Hodnocení výnosnosti různých forem investic do nemovitostí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se věnuje hodnocení výnosnosti investování do nemovitostí prostřednictvím kolektivního investování, konkrétně prostřednictvím veřejných státních podílových fondů nemovitostí a výnosnosti dosažené přes přímou investici do nemovitosti s ohledem na aktuální situaci na slovenském realitním trhu. Práce by měla případnému investorovi pomoci při orientaci v dané problematice a jejím výsledkem je formulace investičního doporučení.
The diploma thesis focuses on evaluation of revenue of investing in real estate through collective investment, especially through the real estate investment trusts and revenue gained by direct investment in real estate with regard to current situation in Slovak real estate market. The thesis should guide potential investor through these types of investments and its result is formulation of investment recommendation.
Description
Citation
NEMČEK, T. Hodnocení výnosnosti různých forem investic do nemovitostí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Zemánková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-11
Defence
otázky vedoucího práce - zodpovězeno otázka oponenta práce - zodpovězeno prof. Rejnuš: Jak byly zajištěny úvěry u hypotenčních bank před finanční krizí? - zodpovězeno Ing. Kučerová: Je možné návrhy z práce aplikovat i na jiné státy než je Slovenská republika? Pokud ano, tak za jakých podmínek? - zodpovězeno doc. Škapa: Proč jste srovnával přímé a nepřímé investice? A jak byl určen výnos 6,5%? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO