• čeština
    • English
    • русский
  • English 
    • čeština
    • English
    • русский
  • Login
View Item 
  •   Repository Home
  • Závěrečné práce
  • diplomové práce
  • Fakulta podnikatelská
  • 2014
  • View Item
  •   Repository Home
  • Závěrečné práce
  • diplomové práce
  • Fakulta podnikatelská
  • 2014
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Podnikatelský záměr - hospůdka v anglickém stylu

Business Plan - English Style Pub

Thumbnail
View/Open
final-thesis.pdf (1.277Mb)
review_73994.html (5.973Kb)
Author
Weiss, Petr
Advisor
Veselý, Josef
Referee
Pleva, Michael
Grade
C
Altmetrics
Metadata
Show full item record
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá podnikatelským záměrem na založení nové nekuřácké hospůdky. V první části jsou nastíněna teoretická východiska, na základě kterých je zpracována cast praktická. Výsledný podnikatelský záměr v praktické části, vychází z celkové analýzy trhu, jak z hlediska potenciálních zákazníků, tak i stávající konkurence. Na závěr bude posouzena realizovatelnost a reálnost záměru.
 
This diploma thesis deals with the business plan for the establishment of a new non-smoking pubs. The first part outlines the theoretical bases on which processing is practical. The resulting business plan in the practical part, based on the overall analysis of the market, in terms of both potential customers and existing competition. The conclusion will assess the viability and feasibility of the project.
 
Keywords
Podnikatelský záměr, založení nového podniku, hospoda, podnikání, SWOT analýza, PESTE analýza, Porterův model pěti sil, marketingový mix., Business plan, establishment of a new company, pub, enterpereneurship, SWOT analysis, PESTE analysis, Porter model od competitive environment, marketing mix.
Language
čeština (Czech)
Study brunch
Podnikové finance a obchod
Composition of Committee
doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (předseda) Ing. František Bednář (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of defence
2014-06-11
Process of defence
Otázka oponenta - zodpovězeno 1) Doc.Fedorová - roční náklady nekorespondují s žádnou z variant VZZ, důvod? Počítáte s úvěrem, bude banka ochotna úvěr poskytnout začínající firmě? - Zodpovězeno částečně. 2) Ing.Ptáček - co jste myslel propagací prostřednictvím PR? 3) Ing. Mráček - restaurace v anglickém stylu a nabízíte ryze české speciality k pivu. Důvod? Máte zmapovanou konkurenci?
Result of the defence
práce byla úspěšně obhájena
Persistent identifier
http://hdl.handle.net/11012/32045
Source
WEISS, P. Podnikatelský záměr - hospůdka v anglickém stylu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Collections
  • 2014 [433]
Citace PRO

Portal of libraries | Central library on Facebook
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback | Theme by @mire NV
 

 

Browse

All of repositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

Portal of libraries | Central library on Facebook
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback | Theme by @mire NV