Podnikatelský plán pro založení restaurace a kavárny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá sestavením podnikatelského plánu pro založení restaurace s kavárnou umístěnou ve Zlíně. Cílem práce je zanalyzovat okolí podniku, konkurenci, počáteční strategii podniku, posouzení finanční náročnosti a zhodnocení proveditelnosti daného záměru.
This thesis is concerned with constructing a business plan for the establishment of restaurant and café located in Zlín. The aim is to analyze the business environment, competition, initial business strategy, financial performance assessment and evaluation of the feasibility of the project.
Description
Citation
ZŮBKOVÁ, M. Podnikatelský plán pro založení restaurace a kavárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
prof. Ing. Dušan Baran, CSc. (předseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-13
Defence
otázky vedoucího - odpovězeno prof. Baran - rozdíl mezi mzdovými a osobními náklady - zodpovězeno Ing. Luňáček - jak jste stanovila odhadované tržby? zodpovězeno částečně - bude plátcem DPH? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO