Vyhodnocení vývoje cen stavebních pozemků dle cenových předpisů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Cílem této práce je zjištění vývoje cen staveních pozemků v průběhu let, cena stanovená podle cenových předpisů je zjišťována dle platné legislativy pro dané roky, tato legislativa je podrobně popsána a chronologicky seřazena v teoretické části této diplomové práce. Samotné ocenění stavebních pozemků je prováděno od roku 1939 do současnosti v praktické části této práce. Ocenění je provedeno v průběhu let na totožném stavebním pozemku nacházejícím se v obci Olomouc.
The aim of this work is to identify trends in prices building plots over the years, the price set by the price regulations is determined according to the legislation in force for the years, this legislation is detailed and chronologically sorted in the theoretical part of this thesis. The actual valuation of building plots is carried out since 1939 to the present in the practical part of this work. The award is made over the years to the identical construction site located in the town of Olomouc.
Description
Citation
KREJSOVÁ, V. Vyhodnocení vývoje cen stavebních pozemků dle cenových předpisů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radka Kantová, Ph.D. (člen) Ing. Alena Superatová, Ph.D. (člen) Ing. Bronislav Žáček (člen)
Date of acceptance
2014-06-23
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO