Kontinuální elevátor pro přepravu zboží

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá problematikou stávající dopravy kusových výrobků a návrhem lepšího koncepčního řešení kontinuálního elevátoru, s připevněným úsekem válečkové a gravitační tratě. Tento druh dopravníku je určený převážně pro přepravu krabicových výrobků z jednoho podlaží do druhého. Práce je doložena návrhem konstrukčních celků stroje, obsahuje kompletní 3D návrh, konstrukční a funkční řešení, které je podloženo základními pevnostními a kontrolními výpočty. V přílohách práce je doložena výkresová dokumentace navrženého zařízení.
This diploma thesis deals with the existing of transportation unit products and designing of a better conceptual solution of continuous elevator with fixed section of a gravity and roller conveyor. This type of conveyor is specified mainly for the transport of boxed products from the lower floor to the another. The diploma thesis is substantiate by the proposal of assemblies machines. It includes a complete 3D design, engineering and functional solution that is supported by basic strength and the check calculations. The attachments consist of the drawings of the proposed facility.
Description
Citation
ZÁLEŠÁK, M. Kontinuální elevátor pro přepravu zboží [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Automobilní a dopravní inženýrství
Comittee
doc. Ing. Miroslav Škopán, CSc. (předseda) doc. Ing. Břetislav Mynář, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Jiří Malášek, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Špička, CSc. (člen) Ing. Miroslav Jírů (člen)
Date of acceptance
2014-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO