Resinátové pasty

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce se věnuje výrobě tlusté vrstvy z resinátové pasty na keramickém substrátu na základě návrhu testovacího motivu. Je přestavena optimalizace pracovního postupu vedoucí k úspěšné realizaci vrstvy. Využitím elektronového mikroskopu je provedeno vyhodnocení kvality vyrobené vrstvy a analýza složení pasty. V poslední části práce je provedeno měření teplotních a elektrických vlastností resinátové pasty.
The work is dedicated to the production of a thick film with resinate paste on a ceramic substrate based on a proposal test motive. It introduced the optimization of the workflow leading to the successful realization of the layer. Using an electron microscope, it is performed evaluation of the quality of resultant layer and analysis of the composition of the paste. In the last part of the work it is carried out measurements of temperature and electrical properties of resinate paste.
Description
Citation
TOMAŠÁK, L. Resinátové pasty [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika
Comittee
doc. Ing. Ivan Szendiuch, CSc. (předseda) prof. Ing. Jan Leuchter, Ph.D. (místopředseda) Ing. Břetislav Mikel, Ph.D. (člen) Ing. Marek Bohrn, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jan Pekárek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-11
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s řešením své diplomové práce a zodpověděl otázky oponenta Jaká síta student použil při depozici vrstev. Student odpovídá. Jaká technologická doporučení plynou z práce? Dotaz na jiné metody nanášení.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO