Neazaměstnanost a její řešení v vybraném teritoriu ČR

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato práce se zabývá nezaměstnaností v letech 2009-2013 a to na území obce s rozšířenou působností Kyjov. Nadále analyzuje stav nezaměstnanosti v EU, ČR a ve mnou vybraném teritoriu, kde je opět analyzován stav nezaměstnanosti dle různých kategorií. V poslední řadě jsou navrhována řešení pro snížení nezaměstnanosti a zlepšení situace na trh práce.
The main aim of this bachelor work is focusing on unemployment between 2009 and 2013 concentrated on territory of Kyjov and its neighbourhood. Furthermore, it analyzes the level of unemployment referring to the European union, the Czech republic and another territory chose by me, where is again analyzed the rate of unemployment according to various categories. Finally, solutions for reducing unemployment and improving the labour market situation are suggested.
Description
Citation
ONDŘÍŠEK, R. Neazaměstnanost a její řešení v vybraném teritoriu ČR [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Miroslav Píška, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (místopředseda) PhDr. Emilie Franková, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2014-06-19
Defence
Otázky oponenta práce: odpovězeno Otázka prof. Ing. Miroslav Píška, CSc.: Jaká je návaznost Vaší práce směrem k České republice a Evropské unii a jaký je trend v Evropské unii? částečně odpovězeno Otázka Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D.: Zkoumal jste vazby pro jaké obory jsou Vámi uváděná volná místa ve vyjmenovaných společnostech? Proč na jedné straně existují volné pozice a proč na druhé straně existují nezaměstnaní? odpovězeno Otázka Ing. Josef Veselý, CSc.: Jak vnímáte vnější a vnitří faktory ve SWOT analýze ve Vámi řešeném regionu? částečně odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO