Návrh informačního systému

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá metodami projektového řízení, jejich zhodnocením a návrhem vlastního řešení v prostředí menších vývojových týmů s častou prací na dálku. Porovnáván je zejména rozdíl mezi klasickým prediktivním a agilním způsobem vývoje softwaru. Cílem práce je na teoretických východiscích a analýze současného stavu navrhnout nový informační systém, který by měl sloužit jako SaaS řešení, a popsat jeho realizaci navrženou metodou.
This thesis deals with methods of project management, including the evaluation and designing of a custom solution for small development teams with frequent teleworking. The thesis also compares the particular difference between classical predictive and agile software development methods. Based on a theoretical background and current state analysis, the purpose of this work is to design a new information system, which should serve as a SaaS solution, and describe its implementation by the proposed method.
Description
Citation
FABIK, L. Návrh informačního systému [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Šremr, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-13
Defence
Otázky vedoucího: odpovězeno Otázky oponenta: odpovězeno Ing. Mráček: Budování brandu a propagace. Hodnocení: odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO