Návrh strategie vstupu na nové trhy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V diplomové práci je představen návrh marketingové strategie vstupu na geograficky nový trh pro společnost Kili, s.r.o., která se zabývá prodejem materiálu pro výrobu nábytku, vybavování interiérů a realizaci staveb. Cílem práce je vytvoření návrhu na otevření nové pobočky ve zvolené lokalitě, včetně popisu marketingového mixu. Návrhové části práce bude předcházet shrnutí teoretických poznatků a analýza současného stavu firmy se zaměřením na vnitřní a vnější prostředí podniku.
In the master’s thesis is presented a draft marketing strategy of entering to new geographic market for the company Kili, s.r.o., which sells materials for the manufacture of furniture, equip interior and construction. The objective of the thesis is to develop a proposal to open a new branch in selected location including a description of the marketing mix. The proposed section will be preceded by a summary of theoretical knowledge and analysis of the contemporary conditions of the company, focusing on internal and external business environment.
Description
Citation
BLÁHOVÁ, V. Návrh strategie vstupu na nové trhy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Jana Stávková, CSc. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-16
Defence
Otázky vedoucího diplomové práce – odpovězeno Otázky oponenta diplomové práce – odpovězeno Otázka: doc. Chalupský - Vývoj obratu po otevření nové pobočky - odpovězeno Otázka: Ing. Karas - Rozdíl v jednotlivých variantách návrhu - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO