Podnikatelský záměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na podnikatelský záměr pro založení soukromé anglické mateřské školy. První část práce je teoretická, vymezuje základní pojmy a popisuje základní informace podnikatelského plánu. Další část je věnována analýze současné situace na trhu a na závěr je vlastní návrh řešení podnikatelského plánu. Cílem podnikatelského záměru je pomoc společnosti úspěšně vstoupit na trh.
The diploma thesis focuses on business plan for establishing an English private kindergarten. The first part of the thesis is theoretical, it defines key terms and describes basic and central characteristics of the bussines plan. The sekond part is about analysis of the current market situation. The aim of this business plan is help the company to enter the market successfully.
Description
Citation
ZVĚŘINOVÁ, I. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Markéta Draxlová (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2014-06-16
Defence
Otázka oponenta práce - odpovězeno. prof. Režňáková - Jakou kapacitu ta školka bude mít? Kolik zaměstnanců by školka měla mít? Ve finančním plánu je počítáno s kolika dětmi a kolika vychovateli? Máte už přizpůsobeny prostory školky? Kdo by poskytl úvěr na toto podnikání? O čem je cashflow? Jaká jsou kritéria pro majetek, který se odepisuje? Konstatovala, že ve finančním plánu jsou uvedené chyby. - odpovězeno částečně. doc. Putnová - Bylo to ověřeno dotazníkem a koho jste v něm oslovila? Kolik se ho zúčastnilo respondentů? Nastavovala jste cenu na základě dotazníkového šetření? Kolik je nepřijatých dětí do školy v Blansku? Máte k tomu statistiku? Myslíte si, že z okolních vesnic bude o školku zájem? Kolik tam stojí veřejná školka? Kolik narozených dětí je v tomto kraji? Je v Blansku prostor pro soukromou anglickou školku? Jaký je převis poptávky nad nabídkou u stávající mini školky? Jak jste stanovila konkrétně cenu školného? - odpovězeno částečně. Ing. Schüller - Kolik těch dětí musí být, aby školka byla rentabilní? - odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO