Studie průběhu zakázky podnikem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Táto diplomová práca je zameraná na analýzu priebehu zákazky podnikom, s následným zameraním sa na slabé miesta a podaním návrhu na ich zlepšenie. Cieľom je optimalizácia priebehu zákazky podnikom, s následným vytvorením pridanej hodnoty pre výrobcu a zákazníka.
This master's thesis is aimed on the analysis during of the contractin company, followed by focusing on weakness and administration proposal to improve them. The aim is to optimize the course of the contract the company, with the consequent creation of added value for the producer and for the customer.
Description
Citation
SEDLIAČKOVÁ, M. Studie průběhu zakázky podnikem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Hynek Peřina (místopředseda) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
otázky oponenta: zodpovězeno prof. Ing. Marie Jurová, CSc.: Je možné, aby operátor pracoval zároveň na CNC stroji i na ručním pracovišti? - zodpovězeno Ing. Hynek Peřina: Na základě jakých dat jste určila jako problamatickou oblast výrobu? - zodpovězeno Jaké náklady s sebou nese přechod na výrobu na CNC stroji? - zodpovězeno Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D.: Z jakých zdrojů bude stroj financovaný a jak se koupě projeví v nákladech firmy? - zodpovězeno Jaký by mělo zavedení stroje dopad na rentabilitu výroby? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO