Problematika bezdrátových sítí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na popsání standardů a technologií, které se používají na vytváření bezdrátových počítačových sítí. Specifikuje, jaké parametry by měla bezpečná bezdrátová síť obsahovat a popisuje, jak pracují bezpečnostní šifrovací mechanizmy. Obsahuje návrh bezdrátové počítačové sítě pro středně velký podnik zabývající se hlavně strojírenskou výrobou na zakázku. Návrh bezdrátové sítě pro tuto firmu přispívá k zefektivnění komunikace a k integrování podnikových informačních technologií.
The bachelor thesis focuses on describing the standards and technologies used on creating wireless computer networks. Thesis specifies parameters which should secure wireless network contain, and describes how cryptographic security mechanisms work. Thesis contains concept of a wireless computer network for a mid-sized company focused mainly on “build-to-order” engineering production. Concept of a wireless network for this company contributes to more effective communication and integration of information technologies in company.
Description
Citation
LACIKA, T. Problematika bezdrátových sítí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Ing. Vladimír Smejkal, CSc. (předseda) doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (místopředseda) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. Aleš Klusák, Ph.D. (člen) Ing. Jaroslav Rompotl (člen)
Date of acceptance
2011-06-23
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO