Expediční úprava motocyklu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Cílem této práce je navrhnout expediční úpravy motocyklu Yamaha XG250 Tricker, s kterým je v plánu cesta do Střední Asie. Mezi tyto úpravy patří návrh větší palivové nádrže včetně fyzických modelů a návrh upevnění zavazadel na motocykl podložený pevnostním výpočtem.
The aim of this thesis is to design travel modifications of a Yamaha XG250 Tricker motorcycle that is planned to go with on a trip to Central Asia. These modifications involve a design of a bigger fuel tank including physical models and a design of luggage racks that will be followed by a strength check.
Description
Citation
GAWLICZKOVÁ, D. Expediční úprava motocyklu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojní inženýrství
Comittee
doc. Ing. Miroslav Havlíček, CSc. (předseda) prof. Ing. Václav Píštěk, DrSc. (místopředseda) Ing. David Svída, Ph.D. (člen) Ing. Radim Dundálek, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Koláček (člen)
Date of acceptance
2014-06-18
Defence
Studentka přednesla prezentaci za účelem obhajoby bakalářské práce. Následně studentka zodpověděla otázky oponenta. Jaké je hmotnostní porovnání nádrží z kompozitu, hliníku a ocelového plechu? Studentka zodpověděla otázku zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO