Hodnocení spolehlivosti lidského činitele

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena na analýzu možností selhání lidského činitele na příkladu indukčního ohřívače, který se nachází ve společnosti Roboterm spol. s.r.o. v Chotěboři. Cílem práce je provést rešerši literatury v oblasti hodnocení spolehlivosti lidského činitele. Na základě analýzy daného provozu a rešerše literatury zvolit vhodnou metodu a provést samotné hodnocení spolehlivosti lidského činitele. Závěrem práce bude návrh opatření pro zvýšení spolehlivosti lidského činitele.
This master’s thesis aims to analyze the possibilities of failure of human reliability on the example of an induction heater from company Roboterm spol. s.r.o. in Chotěboř. The objective of a thesis is a review of a literature of human reliability assessment. Based on the analysis of the operation and a literature review and choose the appropriate method to perform the actual assessment of the reliability of human error. Final object of the work is to propose measures to increase human reliability.
Description
Citation
KUČERA, D. Hodnocení spolehlivosti lidského činitele [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Kvalita, spolehlivost a bezpečnost
Comittee
prof. Ing. Dušan Maga, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Miloš Hammer, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Alois Fiala, CSc. (člen) doc. Ing. Róbert Jankových, CSc. (člen) doc. Dr. Ing. Daniel Prostredník, CSc. (člen)
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO