Nájemné bytů v Hodoníně a faktory, které je ovlivňují

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce řeší současnou situaci trhu s nájemním bydlením města Hodonín. Je zaměřena na faktory, které výši nájemného ovlivňují a jak se jejich vlivem cena mění. Popisuje historický vývoj bydlení na našem území i obecně pohlíží na nájemní bydlení a věnuje se především řešené lokalitě. Porovnává výši obvyklého nájemného bytů z dat získaných průzkumem trhu a posuzuje změny jeho výše pro byty kategorie 1+1 a 1+kk, 2+1 a 2+kk, 3+1 a 3+kk, 4+1 a 4+kk. Zpracováním dat jsou vytvořeny přehledy pronajímaných bytů, jejich shrnutí do tabulek a grafické i textové vyhodnocení. Pro jednotlivé kategorie bytů jsou vytvořeny mapy s vyznačením míst se stejnou výší nájemného.
This master´s thesis concerns in contemporary trade situation of flat and house rental in the city of Hodonín. It is focused on those factors that influence the amount of demanded rent and how the price gets changed due to their influence. It describes the historical development of housing in our area. Also, it considers flat and house rental in general and pays attention mainly to the mentioned area. It compares the amount of a usual flat rent of flats from the data collected in a market research and judges changes of its amount of flats type 1+1 and 1+kk, 2+1 and 2+kk, 3+1 and 3+kk, 4+1 and 4+kk. By data processing, overviews of rented flats and their summarization into charts and graphical as well as textual evaluation are set up. Maps marked with areas with the same rents are created for particular flat cathegories.
Description
Citation
CUPALOVÁ, Ž. Nájemné bytů v Hodoníně a faktory, které je ovlivňují [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radka Kantová, Ph.D. (člen) Ing. Alena Superatová, Ph.D. (člen) Ing. Bronislav Žáček (člen)
Date of acceptance
2014-06-23
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO