Monitorování rušení v síťovém napájení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tento semestrální projekt se zabývá návrhem elektronického zařízení pro monitorování napájecí sítě. V teoretické části jsou popsána rušení napájecích sítí, vlastnosti analyzátorů sítě, komunikace a správa souborů na paměťovém médiu. V další části je návrh zapojení prototypu síťového analyzátoru, popis jeho částí a funkcí a ověření funkčnosti zhotoveného prototypu měřením.
This semester thesis describes design of electronic device adapted to monitoring of mains supply. Theoretical parts describes mains supply analysis, communication and management of files to memory. Next part is design electronics blocks and their cooperation. There are description of mains analyzer prototype and it’s parts and functions. Prototype was submitted to test measurement.
Description
Citation
JIRČÍK, Z. Monitorování rušení v síťovém napájení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Telekomunikační a informační technika
Comittee
doc. Ing. Václav Zeman, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Jaroslav Koton, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ivo Herman, CSc. (člen) doc. Mgr. Karel Slavíček, Ph.D. (člen) Ing. Zdeněk Martinásek, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Šilhavý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-12
Defence
Jak by navržené zařízení (či alespoň jeho analogová část) reagovalo na jiné chyby síťového napětí, např. Uvedené v obr. 1.4? Charakteristika pulzního zdroje.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO