Aplikace pro správu překladů pro redakční systémy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Diplomová práce se zabývá vytvořením aplikace pro správu překladů pro redakční systémy. Aplikace bude pomáhat vedoucímu překladateli distribuovat požadavky na překlad překladatelům a následně korektorům. Vedoucí překladatelé mohou přímo v aplikaci importovat články z redakčního systému WordPress a po překladu ho exportovat. Redaktoři mohou v přímo v aplikaci články psát. Za schvalování účtů a jim přidělených práv budou zodpovědní uživatelé s účtem administrátora.
The diploma thesis is focused on creation of application for managing translation for content management systems. Application will help translation leader with distribution of requests for translation to translators and then to proofreader. Translation leader will be able to import needed articles from WordPress and export after translation. Editor will be able to write articles directly in application. For managing and granting access will be responsible user with administration rights.
Description
Citation
ŠTEFANÍK, P. Aplikace pro správu překladů pro redakční systémy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Telekomunikační a informační technika
Comittee
doc. Ing. Ivo Lattenberg, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Martin Medvecký, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Petr Sysel, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jan Jeřábek, Ph.D. (člen) Ing. Jan Skapa, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Krajsa, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-12
Defence
Počítal jste s využitím nějaké funkce pro kontrolu pravopisu, alespoň pro angličtinu, jako např. PSspell? Bylo by možné do aplikace zařadit nějakou formu automatického překladu?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO