Návrh marketingového mixu v oblasti služeb

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá zhodnocením stávajícího stavu marketingového mixu podnikatelského subjektu poskytujícího služby manikúry a pedikúry a návrhy na jeho zlepšení. V teoretické části jsou uvedena teoretická východiska s daným problémem související. Analytická část se zabývá základními údaji o podnikatelském subjektu, aplikací marketingových analýz a vyhodnocením dotazníkového šetření. Praktická část se na základě výsledků analýz a dotazníkového šetření zabývá navržením doporučení a změn marketingového mixu, který zajistí rozšíření povědomí o službách podnikatelského subjektu.
This master´s thesis deals with the assessment of the current state of the marketing mix business entity providing manicure and pedicure services and suggestions for improvement. In the theoretical section provides the theoretical background associated with the problem. analytical part deals with basic information about the business entity application marketing analysis and evaluation of the survey. The practical part is based on the analysis results and the survey deals with a recommendation proposing changes to the marketing mix to ensure widespread awareness on services of the business entity.
Description
Citation
HAVLÍČKOVÁ, B. Návrh marketingového mixu v oblasti služeb [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (předseda) Ing. et Ing. Miloš Škrdlík, MSc, MBA (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-12
Defence
Otázky vedoucího zodpovězeny. Otázky oponenta zodpovězeny. Ing. Škrdlík: V rámci marketingového mixu, co je v tomto případě rozhodující? Jakým způsobem firma využije doporučení stávajících zákazníků? Jakýb způsobem jste v nákladech stanovila ceny služeb? Zodpovězeno. Ing. Luhan: Co všechno jste zahrnula do ceny webových stránek? Do jaké míry plánujete využití statistických vyhodnocení, i v souvislosti s propojením webových stránek na stránky Facebooku? Zodpovězeno. Doc. Mikulec: Čím je podloženo vaše tvrzení, že ceny konkurece jsou vyšší než ceny sledované firmy? Proč jste tyto výsledky nezpracovala do tabulky? Proč nebylo zpracováno, v jaké časové řadě byly náklady, příjmy, jaká byla jejich souvislost s krizí? Nezvažovala jste možnost rozšířit portfolio služeb? Jakým způsobem budou financovány navrhované náklady, bylo to nějak kvantifikováno? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO