Návrhy na snížení nezaměstnanosti v okrese Havlíčkův Brod

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se věnuje problematice nezaměstnanosti v okrese Havlíčkův Brod za období 2009 – 2013. Analyzuje faktory, které mají vliv na nezaměstnanost a na strukturu uchazečů o práci z hlediska různých kategorií. Na základě analýzy jsou navrhnuta opatření, která by měla vést ke snížení nezaměstnanosti v okrese Havlíčkův Brod.
This master’s thesis deals with problem of unemployment in the district of Havlickuv Brod in years 2009 – 2013. It analyses factors, which have influence on unemployment and the structure of applicants for a job in different categories. On the basis of the analysis are suggested measures, which should lead to the reduction of unemployment in district Havlickuv Brod.
Description
Citation
ADAMCOVÁ, V. Návrhy na snížení nezaměstnanosti v okrese Havlíčkův Brod [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (předseda) doc. Ing. Peter Chudý, Ph.D., MBA (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Josef Polák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-11
Defence
Otázky vedoucího práce doc. Ing. Luděk Mikulec. CSc.: Z čeho jste vycházela při návrhu rekvalifikačních kurzů pro kuchaře? Otázka zodpovězena zcela. Vedou si na úřadě práce evidenci úspěšnosti zaměstnání po absolvování rekvalifikačního kurzu? Otázka zodpovězena zcela. Otázky oponenta práce nepoloženy. Ing. Peter Chudý, Ph.D., MBA: Kdo byl skutečným konzultantem práce na Úřadu práce v Havlíčkově Brodě? Otázka zodpovězena zcela. Doporučujete v rámci reklvalifikačních kurzů čerpání dotací z fondů ESF, máte s tímto čerpáním nějaké zkušenosti? Otázka zodpovězena zcela. Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D.: Jak bude výběrové řízení o kterém se zmiňujete vázáno na přijetí absolventů rekvalifikačních kurzů? Otázka zodpovězena zcela. Ing. Josef Polák, Ph.D.: Na jaké veřejně prospěšné práce vykonávané nezaměstnanými by jste se zaměřila ve svém okoli? Otázka zodpovězena zcela.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO