Studie nákupní strategie podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem diplomové práce je analýza současného stavu nákupní strategie firmy vedoucí k identifikaci prostorů pro zlepšení nákupu firmy. Cílem práce je návrh nové strategie nákupu se zaměřením na zakázky. Na základě analýzy práce obsahuje návrh na rozšíření portfolia nabízených produktů o vhodný výrobek, návrh vypořádání se se specifickými požadavky zákazníků a návrh na zavedení strategie just-in-time. Návrhy přispívají k efektivnímu řízení nákupu.
The subject of the thesis is to analyze the current state of company’s purchasing strategy, leading to identify areas for improvement of company’s purchase. The aim is to draft a new purchasing strategy while focusing on contracts. Based on the analysis, the thesis includes a proposal to expand the portfolio of products with a proper product, a proposal to deal with the specific customers’ requirements and a proposal of implementation of the strategy just-in-time. Proposals contribute to the effective management of purchasing.
Description
Citation
FARGAŠOVÁ, D. Studie nákupní strategie podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (místopředseda) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-11
Defence
Otázky vedoucího zodpovězeny. Otázky oponenta zodpovězeny. Prof. Jurová: Ovlivnila nějak hospodářská recese tržby společnosti? Zodpovězeno. Prof. Dohnal: Jak velká chyba může být v odhadu růstu? Jaká je v kontextu s tím požadovaná přesnost? Zodpovězeno. Mgr. Ing. Brychta: Jak chápete pojem "konkurenceschopnost"? Zodpovězeno. Ing. Schüller: Jak byste zjišťovala požadavky zákazníka na nový výrobek? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO