Analýza rizik v procesu posuzování shody

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Výrobce má při uvádění výrobku z tzv. regulované sféry přesně stanovené povinnosti vyplývající ze zákona o technických požadavcích na výrobky a navazujících směrnic (nařízení vlády). Povinností výrobce je provést analýzu technických požadavků a technických specifikací vztahujících se na výrobek, následně pak zabezpečit technické i dokumentační náležitosti pro vypracování ES prohlášení o shodě a umístění označení CE na výrobek. Problematika úkolu spočívá v navrhnutí a vypracování potřebných podkladů pro ES prohlášení o shodě pro stroje na čištění tiskařských matric typového označení Polymount Plate Cleaner PPC mini, PPC M2, PPC L2 a PPC XL2.
When presenting a product within the so-called regulated sphere the producer is obliged to keep to the given legal liabilities of the technical product requirements and the governmental regulations concerned. The producer is also to carry out an analysis of the technical requirements and specifications of the product. Subsequently, the producer also has to provide the technical specifications and documentation for preparation of ES declaration, guaranteeing that the product fulfills the CE requirements. The task is to design and set up documentation for the ES declaration for Polymount printer cleaning machines PPC mini, PPC M2, PPC L2 and PPC XL2.
Description
Citation
MOŽNÝ, R. Analýza rizik v procesu posuzování shody [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Metrologie a řízení jakosti
Comittee
Ing. Pavel Doležal (předseda) doc. Ing. Jiří Pernikář, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Leoš Bumbálek, Ph.D. (člen) Ing. Vilém Patloka (člen) Ing. Václav Pokorný (člen) Ing. Anna Krásová (člen)
Date of acceptance
2010-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO